Nyhedsbrev nr. 12

 


Kære medlemmer.

 Løjt Lokal Historiske Forening vil gerne ønske jer alle en glædelig jul og et godt nytår. Samtidig takker vi for den opbakning, vi igen har fået igennem året med jeres medlemskab, men også opbakning til vores arrangementer.

Samtidig vil gerne vi takke alle vores frivillige. Uden dem ville vi have mange opgaver, som ville være svære at få løst. På vores sidste bestyrelsesmøde gennemgik vi en ”To do liste”. Listen   indeholdt arbejdsopgaver på Rundemølle Museum, som vi gerne vil have løst i 2024. Det lykkedes os at få sat et navn udfor hver opgave.

Siden vores sommer Nyhedsbrev har vi i august holdt åbent hus på vores museum på Rundemølle. Efter en rundvisning nød vi kaffe og lagkage ved to langborde. Snakken gik livligt, hvilket betød at vi fik en rigtig hyggelig eftermiddag sammen med ca. 40 deltagere.

Generelt har året været præget af, at vi nok alle heldigvis har lagt Corona bag os, og nu igen gerne vil ud for at opleve. Vi har oplevet rekord besøgstal på Rundemølle. Som oftest i mindre grupper. Som noget nyt holdt vi åben hus hver søndag eftermiddag i juli måned. De blev meget vel besøgt og bestemt noget, vi vil gentage i 2024.  

Også i år har vi modtaget en masse spændende effekter til vores museum, Bestyrelsen vil gerne takke for alle disse gaver, som kun kan gøre vores samling mere og mere spændende. Bl.a. kan nævnes porcelænsting lavet af C. Reese og dekoreret med hendes farvestrålende og let genkendelige glasur.  

 

 Desuden har vi fået fastlagt datoen for Generalforsamlingen til den 11.4.2024 kl. 19.00 i Løjt Forsamlingshus.

 Tak for året 2023 og vi glæder os til at jer også i 2024.

 Mange hilsner.

Løjt Lokalhistoriske Forening

Bestyrelsen og frivillige.