Løjt Lokalhistoriske Forening

llflogo edited1

Her har du mulighed for at se et udvalg af billeder fra vort omfattende arkiv. Her vil der løbende blive lagt fotos ind fra vores omfattende papir billeder.

Du finder billeder opdelt i lokale områder og derefter i gadeorden. Vælg i menuen herover.

Har du et foto, som du gerne vil dele med os?

Hvis du har billeder fra Løjt Land, som du gerne vil dele med os, så mail dem til os på mailadressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Det er vigtigt, at vi får så mange oplysninger som muligt. Hvis muligt helst oplyse navnet på fotografen eller kilden, hvor billedet er taget, hvornår og om bygningerne på billedet (og eventuelt hvad disse blev brugt til, hvis det ikke er alment kendt) samt navne på evt. personer på billedet.

Da visning af fotos på internettet hører under EU's persondatalovgivning, skal billeder som tommelfingerregel være min. 25 år gamle eller taget ”i det offentlige rum”. 

Hvis et billede eller en video giver anledning til, at nogen føler sig krænket, skal man hurtigst muligt kontakte webmaster, der vil sørge for, at det pågældende billede/video straks vil blive fjernet.

Du er også velkommen til at bruge vores Facebook side Det Gamle Løjt i billeder. til at dele dine billeder med os andre.

 

­