Løjt Lokalhistorisk Forening

Nyt fra foreningen

På anbefaling af Sundhedsstyrelsen og Regerings udmelding omkring coronavirus har Bestyrelsen valgt at udsætte Generalforsamlingen den 31.3.2020.

Når det skønnes forsvarligt at afholde generalforsamlingen, vil der blive indkaldt på ny.

Løjt Lokalhistoriske Forening

Løjt Lokalhistoriske Forening har siden sin etablering søgt at stimulere interessen for lokalhistorien i Løjt sogn og dets nærmeste omgivelser, bl.a. ved - såfremt der er stof nok - at udgive en årbog: "Det Gamle Løjt". Foreningen registrerer og indsamler (og udgiver i et vist omfang) skrifter og beretninger (ikke mindst fotos) om og fra området. I de senere år har foreningen modtaget mange arkivalier, enkelteffekter og hele samlinger, som er med til at give et indtryk af Løjts historie og løjtingernes liv gennem tiderne.

Foreningen holder til i historiske omgivelser i Rundemølles møllebygning og lade. Her findes foreningens arkiv, effekter og samlinger sammen med dele af skibsreder Hans Michael Jebsens samlinger.

BLIV MEDLEM - der er brug for mange hænder og interesse for specielt vores smukke Løjt Lands historie.

Vores medlemskontingent udgør 100 kr. for en husstand og du kan tilmelde dig som medlem ved at overføre 100 kr. til foreningens konto i Sydbank : 7910 1063307

Husk at anføre din emailadresse og navn !

logofile 2